Καλώς Ήλθατε στη mamacita-cy.com

Σας καλωσορίζουμε στον μαγικό κόσμο της mamacita-cy. Είμαι η Τζούλια Γiάλα: ετών 36, παντρεμένη, με 1 αγοράκι 17 μηνών. Iδιοκτήτρια και διαχειρίστρια του www.mamacita-cy.com. Εργάζομαι και ως Ενδυματολόγος σε Τηλεόραση/ ταινίες/ Διαφημηση.

Η έμπνευσή μου και ο λόγος που ξεκίνησα αυτή την ιστοσελίδα μαζι με τον συζυγο μου,είναι μια ιστορία οικογενειακής  παράδοσης όπου ξεκίνα 50 χρόνια πριν....Κάπου εκεί στο 1956 ο Παππους μου άρχισε  με πολύ μεράκι και φροντίδα να κατασκευάζει παιδικά αμαξιδια! Ετσι με πολύχρονη προϋπηρεσία στην προσφορά παιδικών προϊόντων και βοηθημάτων μητρότητας δημιουργισαμε την www.mamacita-cy.com!

Από αυτή τη στήλη κάθε εβδομάδα θα σας «ταξιδεύουμε» σε μια πύλη πληροφοριών για νέους γονεις. Θα σας μιλάμε για τα νέα και ενδιαφέροντα που σχεδιάζουμε και δημιουργούμε. Θα σας προτείνουμε λύσεις, προτάσεις για την διαμόρφωση τρυφερών παιδικών δωματίων για όλους τους γονείς που θέλουν να παίζουν, να διασκεδαζουν, να γελανε με τα παιδιά τους και να ενημερώνονται για θέματα που τα αφορούν. Καλό μας ταξίδι!

 

Σε αυτό το σημείο τονίζουμε ότι οι θέσεις, τα σχόλια, τα κείμενα των συγγραφέων και αρθρογράφων, σκοπό έχουν να ενημερώσουν τους αναγνώστες για τις προσωπικές τους απόψεις. Σε καμμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή που ενδεχομένως ψάχνει ο αναγνώστης.

 Newer Post

Sale

Unavailable

Sold Out